Voorpagina Warme daken Witte dakbedekking Zonne energie Groene daken Moestuin daken Herbruikbare daken Contact
Duurzaam wonen met dak isolatie en zonnepanelen

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Niet zo gek we moeten tenslotte zuinig zijn op onze aardbol.

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Niet zo gek we moeten tenslotte zuinig zijn op onze aardbol. De manier waarop je woont en leeft heeft invloed op het milieu, dus ook jij kunt je steentje bijdragen. 
 

Houd de warmte binnen 

Voordat je energie en warmte op een milieu- vriendelijke manier gaat opwekken, is het belangrijk dat je zo min mogelijk warmte hoeft op te wekken. Met name bij oude huizen kun je hierin grote stappen maken. Denk aan dubbel glas, dakisolatie, gevelisolatie en vloer isolatie. Met behulp van een energieadviseur kun je kijken welke isolatiemaatregelen je kunt nemen om je woning energiezuiniger te maken. 
 

Wek zelf groene stroom op 

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen? Kijk dan eens of het interessant is om hierin te investeren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Verdiep je eerst goed in de materie: welke soorten panelen zijn er, wat zijn de verschillen en welke zijn het meest geschikt voor jouw situatie en woning?  

Datum: 08-02-'18

Terug