Voorpagina Warme daken Witte dakbedekking Zonne energie Groene daken Moestuin daken Herbruikbare daken Contact
Filmster dagvaardt dakdekker

Het dak van de loftwoning van Jennifer Connelly in New York is bij een fikse regenbui zo lek als een mandje.
Jennifer Connelly dagvaardt dakdekker


Het dak van de loftwoning van Jennifer Connelly in New York is bij een fikse regenbui zo lek als een mandje. Jennifer Connelly dagvaardt dakdekker.

Reden voor de actrice om de dakdekker voor de rechter te slepen, maar die zegt dat hem niets te verwijten valt. Connelly huurde volgens TMZ een bouwbedrijf in om de dakbedekking te repareren van haar appartement in een gerenoveerd pakhuis van ruim 150 jaar oud.

Ondanks de werkzaamheden sijpelde het regenwater tijdens een grote storm in 2010 toch naar binnen. De schade bedroeg ruim 200.000 euro, wat Jennifer bij haar verzekeringsmaatschappij claimde. Het dakdekkersbedrijf beweert dat de Noah-actrice zelf schuldig is aan de lekkage wegens achterstallig onderhoud en spant op zijn beurt ook een rechtszaak aan tegen Connelly.

Mocht de rechtbank beslissen dat de aannemer de schade van twee ton terug moet betalen aan de verzekeringsmaatschappij, dan wil het bedrijf dit bedrag verhalen op de eigenaresse van het appartement. 

Eerder melden de branche organisatie van dakdekkers Nederland "Vebidak" dat er veel oude daken lekte wegens achterstallig onderhoud.
Bron: nu nieuws


Datum: 14-09-'14

Terug